Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

August 30, 2010 5

Rast v %

By in Zaslužek
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Ko smo ravno obdelali temo rasti in obvladovanja le te se je seveda postavilo vprašanje kakšna sploh je ta rast. Najenostavneje jo je bilo izmeriti po učinku – zaslužku. Koliko odstotkov se je povečal naš zaslužek od leta do leta?

1. leto: 3500%, ta rast nima nekega smisla ker na tistih nekaj dolarjev ali centov osnove se z lahkoto naredi tako rast, samo da kakšna od strani zalaufa
2. leto: 360%
3. leto: 310%
4. leto: 215% (to je letos)

Sama rast sicer pada, nekaj verjetno zato, ker je na višjo osnovo težje dosegati visoko rast. Čeprav tu bi se dalo debatirari, ko začne prihajati nekaj denarja je precej lažje, saj lahko začneš zadeve outsourcati in uporabljati različna plačljiva orodja in servise. Drugi razlog za upočasnjeno rast je pa lenoba in pomanjkanje tistega začetnega zagona. Ampak, če bo šla zadeva tudi s takim upadom rasti naprej, bomo še vedno v parih letih lahko zelo veseli. Rasti, ki se merijo v par 100%, bi nam verjetno zavidala marsikatera gazela. Samo osnove so bolj boge :).

Kakšna je kaj rast zaslužka pri vas? Jo sploh kaj spremljate, načrtujete za naprej? Mi jo do danes nismo :).

5 Responses to “Rast v %”

 1. $-uporabnik says:

  Če ni skrivnost, koliko pa nese ležalnik mesečno?

 2. lezalnik says:

  Misliš tale blog :)? Nič, v bistvu ne vem, že kako leto nisem pogledal računa ampak dvomim da se je za kavo nabralo :). Ostale strani je pa skrivnost. Ne vem, mal paranoja se mi je enkrat pojavila, da ni fajn preveč razkrivat konkretnih zadev.

 3. lezalnik says:

  Haha… ležalnik.com je v slabih terh letih zaslužil 52€.

 4. $ uporabnik says:

  aha, ne, zanimalo me je ubistvu samo za ležalnik.com … 😉 thx za info

 5. Snakes says:

  Pri meni je rast nekje ~50% na leto. Sicer pada, ampak je res tudi da se nič ne ukvarjam s temi stranmi in samo gledam kako prihaja denar 🙂

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×