Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

January 15, 2011 7

Decaptcher.com: Bolj Star Bolj Len

By in Orodja
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Decaptcher.com je spletni servis, ki za vas in za nas opravi mučno vnašanje captcha znakov. Kje to pride prav? Ko se enkrat toliko zavtomatiziraš, da kupiš orodje, ki avtomatsko opravlja razna submitanja potem ponavadi ostane samo še vpisovanje captch. Kar začne hitro presedat in najedat. Tako da ravnokar smo v decaptcher.com spustili prvih 10$, ki naj bi zadostovali za 5000 prepoznanih captch, dejansko pa le za 2500 saj jih BMD obračuna dvojno. Jah nekje morajo zaslužit še sproti malo, če imajo lifetime free updates za svoje programe. Nas zanima kako se bo zadeva obnesla in če še kdo uporablja kaj podobnega?

7 Responses to “Decaptcher.com: Bolj Star Bolj Len”

 1. lezalnik says:

  FYI: Decaptcher.com + BMD = katastrofa. Z ročnim vpisovanjem captche oddam recimo 30-40 bookmarkov, z Decaptcher.com 2 (DVA!!). Kaj pa to?

 2. lezalnik says:

  Zdaj smo stestirali še drug tak servis – Bypasscaptcha.com in dela precej precej boljše. Je pa tudi precej precej dražji.

 3. Kettlebell says:

  Huh kakšno orodje pa uporabljate za autosubmiting, vem da ste že nekaj pisali na blogu vendar ste jih omenili več pa me zanima kakšnega najbolj priporočate. Nekaj sem jih že testiral pa ne vem katerega naj kupim.

  Hvala

 4. lezalnik says:

  Največ BookMarkingDemon in RSSBot.
  Glih razmišljam ali bi nabavil kettlebell uteži haha

 5. Vsa ta orodja vedno delujejo samo polovičarsko, nisem še zasledil orodja za avtomatsko backlinkanje oziroma v tem primeru decaptcheranje, ki bi deloval odlično in brez napak. Pozna kdo tak submitter ali kaj takega?

 6. lezalnik says:

  Veliko je odvisno od tega kako dobro imaš sestavljeno listo strani na katere submitaš. Captcha servis je pač captcha servis in gre čez tam recimo 80%-90% captch. Tu gre za igro številk. Začneš recimo z listo 500 social bookmark strani. Od tega ti na 450 avtomatsko uspe odpret račune. Od tega ti na 400 uspe dodat bookmark in od tega jih pri 350 še pravilno razvozla captcho. Tako da imaš od 500 strani 350 boomarkov. Tko na prbl. Potem pa od teh 350 bookmarkov google indeksira 100 linkov :). Recimo. Izkoristek ni ravno uaau. Ampak zdaj pa pojdi to delat na roke?

 7. lezalnik says:

  Sicer se je za začetek boljše držati niš kjer taka avtomatizacija in število linkov ni potrebno, mi se več ali manj jih. Samo kakor se stvari obračajo in koliko drekaste pofl vsebine se zmeče na net samo zaradi linkov bo kmalu stvar takšna, da bo treba to delat za vsako nišo :).

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×