Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

June 7, 2011 5

Stumbleupon

By in Siv las mi dela...
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Ena od naših strani je uletela na stumbleupon in v enem dnevu je na stran prišlo 2.600 novih obiskovalcev, ki so kliknili točno na 0 (nič) reklam 🙂

5 Responses to “Stumbleupon”

 1. koren says:

  pa so vsaj bli nekaj časa na strani?

 2. vedko says:

  Podobne izkušnje sem imel sam… Kar dosti obiska pride iz SU, samo je slab obisk z visokimi bounci.

 3. firko says:

  Mene pa zanima, kdaj boš spremenil ta ogaben design? Mogoče imaš res več klikov na affiliate ampak to je KRATKOREČEN uspeh, stran mora biti USER FRIENDLY, drugače je dolgoročno obsojena na stagnacijo ali celo propad. Zapomni si to. Že recimo če pogledam nase – prej sem stran obiskoval kar pogosto (sigurno nekajkrat na teden), odkar imaš ta ogaben design je danes prvič po ene 4-5-6 mesecih, se niti ne spomnem več in to vse zaradi designa, ker se mi gnusi!!! ZA BRUHAT JE! Sicer pa ti že veš ampak zavedaj se, da če v glavi ne boš naredil ta preskok boš VEDNO povprečnež (kar se internetnega zaslužka tiče). Lahko bi ti takoj dal kot primer dve skoraj identični strani, ena user friendly in ena neuser friendly. Slednja je stagnirala pri obisku 2000, prva pa se je povzepal na 20.000 obiskovalcev na dan! Seveda ne v Sloveniji ampak vseeno, s tem designom, ki ga imaš ODBIJAŠ OBISKOVALCE. ZAPOMNI SI TO!

 4. lezalnik says:

  @firko, hvala za dobromeren nasvet :). V zagovor ti povem, da:
  1. Klikov na aff je bilo prej in sedaj enako – skor nič.
  2. Tale blog nima kakšnega posebnega cilja ali namena za katerega bi se trudil, je bolj kot en ventil. Drugače pa upam da potegne vsebina, ne embalaža…vsaj tistim, ki jim dizajn ni všeč.
  3. In pa kot zadnje, dizajn ni “za bruhat” zanalašč zaradi aff klik klik klik razlogov ampak je meni preprosto všeč :). Clean, kontrasten pa mal nenavaden in izstopajoč.

 5. lezalnik says:

  Nekaj so bili, je pa redkokdo pogledal še kakšno drugo stran.

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×