Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

January 21, 2011 1

IncanSoft

By in Orodja
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Ravnokar se igramo z GFX Video Writerjem in VideoBot-om, ki smo ju nabavili pri IncanSoft že pred časom. Prvi je tako simpl, da lahko narediš mnogo boljši clip že z Windows Movie Makerjem ampak, ker je tako simple in ima tako malo opcij je film narejen 1,2,3. Sploh če delaš filme kar iz skrčenih člankov, dodaš ozadje in zvok (vse je že v GFXu) in izvoziš v enega od podprtih formatov. Najlepši clip na narejen na tak način pride .wmv ampak vse video strani ga ne pojejo (?). No in ko je clip narejen zalaufamo VideoBot in ga dodamo na trenutno enih 7-9 glavnih video strani (Youtube, Vimeo, Metacafe, Multyply, Dailymotion…) in potem še avi verzijo na nekih 20 php motion strani. Na toliko straneh je VideoBot uspe sam ustvariti račune. Drugače je teh strani v bazi še cela vrsta samo ni se nam dalo na roke odpirati računa na vsakem od njih. Je pa opcija. V bistvu ni slabo za par klikov.

No in zdaj je ravno uletel mail, da je ven prišel nov Bot – ForumBot. Za njihove stare kupce stane nov bot samo nekih slabih 6€ (in tudi vsak nov bot, ki pride ven…neka intro cena) in ga že snemamo :).

RSSBot: Kul.Večkrat smo že povedal, da precej redno uporabljamo tudi RSSBot, ki RSS feede vseh strani, podpornih strani, blogov, squidoo leč, article feedov iz profilov na article direktorijih itd itd… submita v kakšnih 20 RSS direktorijev.

BlogBot: Bolj jajca. Rabil bi čas da vse nastaviš. Naj pa bi avtomatsko submital spinane članke na WordPressMu bloge. Kakšnih 20-30 jih je že na seznamu, registrira se uspešno le na ene 7-ih in potem objavi post le na polovici od eth… nekaj v tem smislu :).

DirectoryBot: Srednje uporabno. Imaš dolg seznam direktorijev v katere DirectoryBot res čisto avtomatsko submita stran s tem da lahko spina vse tekste. Kar je kul. Manj kul je pa, da ima polovica teh direktorijev captcho in da pri 3/4 pride do errorja. Sicer bi še vedno ostal spodoben seznam direktorijev samo ker decaptcher.com ne dela, čeprav naj bi, je to precejšnja izguba časa – vpisovat captche, da je potem submission failed. In da potem še direktorij odobri link… prideš na precej mali procent izkoristka. Od dir-ov brez captche gre čez enih 40 submissionov.

SocialBot: Baje da je kul. Mi mamo BMD ga nismo nabavl.

Če smo koga nakurili da bi si kupil kakšnega Bot-a svetujemo da počaka na eno od 4 akcij, ki jih ima Incansoft vsako leto in ko spustijo cene vseh botov za 50%.

Tags: , , , ,

One Response to “IncanSoft”

  1. Bujes says:

    Jaz imam poleg RSSbota tudi ArticleBot, ki pa ga ne priporočam preveč, saj se vsaj v mojem primeru ni izkazal… Mogoče bi se, če bi si vzel malo več časa za nastavitve etc.

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×