Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

March 3, 2011 5

AdSense Spet Svetuje: Daj Gor Več Reklam

By in AdSense
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Google je nekako proti MFA stranem. Res da predvsem proti tistim s slabo in brezvezeno vsebino ampak vseeno. In vsaka stran, ki ima gor max dovoljeno število adsense blokov, težko izgleda kot ne-MFA stran. Po drugi strani pa je v AdSense inbox spet priletelo sporočilo:

 

Figures…

Tags:

5 Responses to “AdSense Spet Svetuje: Daj Gor Več Reklam”

 1. SIT says:

  Živjo!
  Imaš mogoče kakšno izkušnjo kaj je bolj učinkovito nebotičnik v sidebaru vertikalno ali med cententom horizontalno? Hvala

 2. lezalnik says:

  Prej je bil naceloma boljsi vertikalen v sidebaru. Samo zdaj je ze nekaj casa horizontalen malo drugacen in nisem se videl kake razlage kako je ucinkovit.

 3. Kakšni so kaj CPMji na Adsensu, sam ga namreč ne uporabljam še, bi bilo pa za premislit…

 4. lezalnik says:

  CPM? To je res ful odvisno od teme strani. Od pol evra do sedem evrov je v marcu. Je pa ponavadi tako, da strani z nižjim cpm oz nižjo ceno klika lažje dobijo več prometa, je manj konkurence itd… tako da čisto odvisno kaj se bolj splača.

 5. R4 says:

  Od pol evra do sedem evrov je v marcu. Je pa ponavadi tako, da strani z nižjim cpm oz nižjo ceno klika lažje dobijo več prometa, je manj konkurence itd… tako da čisto odvisno kaj se bolj splača.Imaš mogoče kakšno izkušnjo kaj je bolj učinkovito nebotičnik v sidebaru vertikalno ali med cententom horizontalno?

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×