Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

April 6, 2011 5

Kaj Pa Ta AdSense Trik…

By in AdSense
1 Flares Twitter 1 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 1 Flares ×

Če so zraven AdSense oglasov slike je CTR večji. To verjetno veste. Da zraven AdSense oglasov ne smeš imet slik, ker je to v AdSense TOS-u prepovedano, to verjetno tudi veste. Zdaj pa fora. Mi je sicer (še) nismo sprobali… v bistvu niti ne vemo če jo bomo… ampak mogoče komu koristi – gre pa takole. Eden zraven drugega postaviš dva AdSense reklamna bloka. Enega nastaviš na image rich media ads only (ali nekaj takega) drugega pa na text ads only. Tako eden vedno servira slike in drugi vedno servira text in voila – imaš slike zraven oglasov, ha! 🙂

Tags:

5 Responses to “Kaj Pa Ta AdSense Trik…”

 1. slovenija says:

  Dobra fora in za sprobati 🙂

 2. sesalnik says:

  Ko je post že ravno od adsensu mam eno vprašanje.
  Glede na vaše teste, se bolj obnese bloka z oglasom v skorajno levem sidebaru ali tako ta “novejši” način, ki ima na skrajno levi content potem pa 2 sidebara eden zraven drugega in v enem izmed tem adsense oglas.
  Ste testrali mogoče to?

 3. kia says:

  Jaz osebno bi dal desnega image rich in levega samo linki. Testiral bi tudi, da bi bil desni (image ad) manjši oz večji od levega.

  LP,

  Miha

 4. Kartuše says:

  Dobra fora, bomo sprobali 🙂

 5. Manic says:

  Hvala za nasvet. Trenutno sem imel dva adsense bloka enega ob drugem in že to je bil velikanski učinek. Bomo probali s slikco in poročamo.

  Zdi se mi le, da je Mr.G strog glede tega da večino screena ko prideš na stran zavzemajo njihovi oglasi, saj naj bi zasedali cca 30% vidnega polja ne več. Ima kar nekaj ljudi manjše screene, upam da to ni kaj nevarno.

Leave a Reply

1 Flares Twitter 1 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 1 Flares ×