Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

October 1, 2011 5

The Best Spinner 3.0 – Popust Samo Ta Teden

By in Orodja
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Pravkar je prišla ven nova verzija The Best Spinnerja – 3.0. Kaj je The Best Spinner? To je orodje, ki ti pomaga članek pripraviti v spinn obliko, tako da lahko iz enega članka dobiš mnogo unikatnih člankov. Primer stavka v spin obliki:

{Pravkar|Ravnokar|Pred kratkim|Danes|Včeraj} je {prišla ven|izšla|bila predstavljena} {nova verzija|naslednja verzija|izboljšana varzija} {The Best Spinnerja|programa The Best Spinner} – 3.0.

Nekaj takega. The Best Spinner in cela vrsta drugi programov lahko potem iz tega stavka naredi več unikatnih stavkov tako, da iz vsakega {} izbere po eno besedo.

The Best Spinner je trenutno top orodje za ta namen saj ima poleg vmesnika, ki precej poenostavi ročno predelovanje člankov v spinn obliko, ogromno bazo sinonimov, s katerimi lahko nadomeščamo posamezne besede ali besedne zveze. Samo menjavo pa lahko naredi tudi avtomatsko brez naše pomoči. V tem primeru seveda ne moremo pričakovat ravno 100% super rezultatov ampak če nismo preveč natančni ali če potem še malo popravimo izbrane sinonime na roko nam to prihrani ful veliko dela. No, mi ga uporabljamo. Aja še to – zadeva deluje v angleščini.

Ob prihodu verzije 3.0 stane letna naročnina na The Best Spinner samo 47$ (namesto 77$) in sicer do konca prvega tedna v oktobru, bolj točno do 7.10.2011. Tako da kdor razmišlja o nakupu se mu res splača to narediti sedaj, nam se pa splača če kupite preko našega linka.

Pa še video in pdf priročnik za uporabo TBS.

5 Responses to “The Best Spinner 3.0 – Popust Samo Ta Teden”

 1. matej says:

  Ful uporabno samo je predrag.

 2. Dejko says:

  Zelo zanimiv program. Kaj pa pravijo o njem kaj avtorji člankov, ko nekdo drug s pomočjo spinnerja preoblikuje njihov članek in ga objavi na svoji strani? So kakšne težave pri tem s kršenjem avtorskih pravic? No, čeprav kot je videti lahko na koncu res iz vsega skupaj nastane povsem drugačen članek, ki opisuje isto stvar 😀

 3. Lezalnik says:

  Dejansko, če je članek dobro zaspinnan se mora toliko razlikovati od originala, da težko da bi ga kdo našel in povezal z originalom. Ne vem pa kako to stoji pravno. Jaz sicer vedno uporabljam svoje članke, vem pa da jihh veliko ljudi jemlje kar iz recimo ezinearticles pa še nisem slišal da bi imel kdo kakšne težave.

 4. Dejko says:

  Bodo imeli mogoče še enkrat kakšen popust? Bi ga kupil. Sem gledal posnetke in program resnično prihrani ogromno, ogromno časa.
  Če se ne motim se tiste članke iz ezinearticles lahko uporablja (tudi preoblikuje), le avtor in njegova povezava mora ostat nedotaknjena.

 5. Ker je nekako sorodna tema….iščemo pisce člankov. Kontakt: info@aminostar.si

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×