Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

March 12, 2011 6

BloggerHigh SEO Plugin

By in Orodja
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Kaj je BloggerHigh SEO Plugin? Če furate svoje strani na WordPressu obstaja precej pluginov, ki vam lahko pomagajo. Osnovni je All In One Seo, ki poskrbi, da imate s klučnimi besedami zapolnjene vse meta podatke in da delno oblikujete tudi link juice flow preko svojih notranjih strani s tem, ko recimo date nofollow na arhive in podobno. Sicer to baje ne deluje več. No še vedno pa lahko date tudi no index. Whatever. V glavnem, poleg tega plugina je pa so tu še drugi kot recimo BloggerHigh SEO Plugin, ki delujejo nekoliko drugače.

Bolj znani sta dve plačljivi verziji pluginov s podobnim namenom – SeoPressor in Scribd Plugin. V vseh primerih gre za plugin, ki vam gleda čez ramo med pisanjem novih objav na svojem blogu in vam svetuje kaj še dodati v objavo za boljšo on-site optimizacijo. Analizira napisano in vam računa SEO score posamezne objave. Kar je super cool za začetnike, ki se še lovijo kam in kako vključiti ključne besede in pa tudi za bolj stare mačke… ker karkoli se da avtomatizirat in razbremenit možgane je OK. Zdaj  SeoPressor in Scribd Plugin sta oba plačljiva in imata zato (predvidevamo) tudi kakšno funkcijo več ampak BloggerHigh SEO Plugin je pa zastonjski nadomestek za zake zadeve.

Najdete oz. dobite ga pa tukaj (treba se je registrirat).

Kaj Vse BloggerHigh SEO Plugin Preveri?

Najboljše da prilepimo kar screenshot na novo instaliranega plugina na lezalnik.com. Trenutno izgleda takole:

BloggerHigh SEO Plugin

Plugin se osveži vsakič, ko shranimo ali objavimo objavo. Še malo pišemo, dodamo link itd… in:

prilezemo na 77.9%. No toliko v pomoč.

Sicer pa je na bloggerhigh še nekaj uporabnih pluginov, med njimi tudi eden, ki avtomatsko počasi dodaja linke iz direktorijev (sice bolj sumimo da gre za razne stat strani ampak vseeno, počasno dodajanje in pinganje brez da migneš s prstom je precej kul).

6 Responses to “BloggerHigh SEO Plugin”

 1. Super objava. Mislim, da bi si moral instalirat kakšen like gumb, ker imaš res dobre objave odkar si se “vrnil” Sem videl, da imajo tudi nekatere druge zanimive plugine.

 2. lezalnik says:

  Haha..samo res, na vseh ostalih angleških blogih mam Like gor. Evo…

 3. poker igre says:

  Nevem če sem prav zastopil. Ali lahko za Naslove, Opis in keyworde strani še vedno uporabljam seo plugin (Headspace2 v mojem primeru), poleg pa Bloggerhigh kot dodatek za pomoč pri pisanju. Ali je potrebno klasičn SEO plugin deaktivirat in vse potem s bloggerhigh furat???

 4. lezalnik says:

  Ostale SEO plugine pustiš pri miru. Bloggerhigh v bistvu ničesar ne spreminja, dodaja… no lahko ti avtomatsko podčrta, bolda ipd.. ključno besedo v članku, to je pa vse. Namen plugina je, da ti sproti kaže kako optimiziran je članek, še vedno moraš pa stvari narest sam.

 5. poker igre says:

  sm sprobu bloggerhigh pa mi je vrgl error, da je potrebno IONCUBE še naložit. Tko, da sm se pol odluču za enomesečn test SCRIBE SEO, ki je nekaj podobnega, pomoje bolši program. Je pa plačljiv (z neko kodo malo ceneje) 17$ na mesec 30 analiz in 70 kw raziskav. Tko da ta mesec se stem igram…. A je pr blogger high število analiz, kej omejeno? A je plugin promocijsko zastonj?

 6. lezalnik says:

  Hm..meni dela ok. Bloggerhigh je čisto zastonj, samo nima toliko funkcij in ne dela nobenih zunanjih analiz keywordov..recimo ne predlaga LSI besed in podobno. Analizira samo tisto, kar si napisal.

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×