Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

November 2, 2007 1

Primerna Konkurenca Da Iz Ključne Besede Potegnemo Kak Evro

By in Optimizacija strani, Priložnosti
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Eno najpogostejših vprašanj, ki se nam je tudi samim ves čas motalo po glavi, ko smo se lotevali kakšne nove strani, ko smo iskali blazno hude ključne besede, ki bodo nosile milijone je bilo: “Kaj za vraga je malo konkurence?!?”. Zakaj malo konkurence? Zato da se bomo s svojo stranjo s čim manj truda prebili na prvo stran rezultatv v iskalnikih. Vsi nasveti so bili polni nasvetov 😀 o tem, da je pametno izbrati nišo z malo konkurence, a definicija “malo konkurence” je bila vedno tam nekje v megli ali pa se je od nasveta do nasveta precej razlikovala (tisti najbolj brihtni so svetovali nekaj v smislu – ko za ključno besedno ni zadetkov v Googlu, a ddd?). Zato podajamo še svojo ležalniško verzijo – kdaj je za določeno ključno besedo konkurence malo.

Najboljše, da zalaufamo kar sam Google pika Com in vnesemo vanj ključno besedo, prvič kar samo in drugič obdano z narekovaji. Potem pa si ogledamo tole sliko v večjem formatu in to je to. Po naših izkušnjah je tole dobra raven konkurence za nekega povprečnega zelenega začetnika, kot smo mi sami 🙂konkurenca.jpg

Seveda vam nihče ne brani, da se nebi vrgli na kakšno težjo in morda bolj donosno nišo.

Zdaj verjetno pridemo do drugega vprašanje, ki se nam je začelo motati po glavi takoj, ko smo našli odgovor na prvo: “Kje za vraga najdem dobro ključno besedo z malo konkurence in a mi lahko daš kak primer?”. O tem pa drugič.

Tags:

One Response to “Primerna Konkurenca Da Iz Ključne Besede Potegnemo Kak Evro”

  1. […] smo že pisali kaj je primerna konkurenca za začetnika. Oziroma kaj je sploh fora s konkurenco. No tokrat se bomo še malo poglobili v […]

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×