Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

November 27, 2008 4

OMFG WordPress 2.6.5 In TNX WordPress Automatic Upgrade Plugin

By in Gradnja strani
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Sicer smo se ravno spravljali napisat nekaj drugega, ko odpremo wp-admin in pred nami se spet zablešči eeeeeeek grozni napis “WordPress XY is available, Please update now“. WordPress že od kar smo ga inštalirali nudi čist vse kar od njega potrebujemo (razen sistem za ravnanje s slikami nam je že od vedno štorast in čuden, čeprav je zadnje čase malo boljši) in vsaka nova verzija pomeni samo delo. Zato smo bili blazno veseli, ker se je poleg napisa WordPress XY is available, Please update now zableščal tudi napis Yeeey! “Click here to Automatically upgrade WordPress to latest version” .

Takole to izgleda.

Nazadnje, ko smo bentili nad nadgrajevanjem smo se spomnili nasveta, ki nam ga je enkrat dal ferme.si, in si instalirali

WordPress Automatic Upgrade

Plugin nam preko samo nekaj klikov v administraciji wordpressa čisto varno nadgradi wordpress na novo verzijo. Po želji nam zraven naredi še backup datotek, mysql baze in pomije posodo. Slava mu!

Dobi se ga pa tule.

Tako lahko več časa posvetimo služenju denarja na internetu (beri – brskanju po drugih blogih, branje internetmojstra in dp foruma in podobne nadvse pomembne izgube časa hehe) in manj časa s popravljanjem stvari, ki niso pokvarjene oz. s praskanjem tam kjer nas ne srbi.

Tags: ,

4 Responses to “OMFG WordPress 2.6.5 In TNX WordPress Automatic Upgrade Plugin”

  1. SpinX says:

    Super je. K sreči ima WP 2.7 to že vgrajeno.

  2. Urban says:

    Res ma vse funkcije ki jih rabiš to je pa res 🙂

  3. Maja says:

    Sem ga dodala na vse moje bloge in dela odlično. 1, 2, 3 in imaš vse updejtano. Thx za link in opis!

  4. […] spet zatežil, da ga je evolucija pripeljala na novo vejo v razvoju (2.7) in ko smo se skozi WordPress automatic upgrade plugin preklikali do konca nas je pozdravila konfuzno prenovljena administacija, ki ne spominja […]

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×