Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

November 21, 2008 4

Najboljši Article Direktoriji

By in Optimizacija strani
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Zadnjič smo se pozabavali z razlago kaj sploh so article direktoriji in zakaj bi kdo dodajal svoje članke vanje (pod kdo seveda mislimo internetnega zaslužkarja hehe). Tokrat pa seznam parih article direktorijev v katere se sploh splača dodajat članke.

Zakaj splača? Ker ob tisočih article direktorijev na spletu ne morejo biti vsi enako dobri in spoštovani pri Googlu. Članek v boljših direktorijih bo:

– indeksiran prej
– bo imel večjo težo
– nam prinese obiskovalce
– je večja možnost, da ga kdo vključi na svojo stran

Zato je vprašanje (zaradi podvojene vsebine) ali se sploh splača dodati svoj (isti) članek v več kot v nekaj najbolj znanih article direktorijev. Kateri so to?

1. ezinearticles – tale je najboljši, sicer traja da članek odobrijo, ker ga res pogledajo a vsak članek prinese tudi obiskovalce

2. goarticles – ta drug po vrsti, mi v bistvu dodajamo (oz. smo zaenkrat dodajali) članke samo v prvega – v ezinearticles. Vsi od tule naprej so hearsay, torej smo slišal da so OK, nismo pa jih sprobal.

3. AssociatedContent

4. IdeaMarketers.co

5. Buzzle.com

6. Searchwarp.com

7. Isnare

8. Article DashBoard

9. Article City

10. Article Alley

Če kdo pozna še kakšnega – na plan z njim. Uporabljate sploh article submission?

Tags: ,

4 Responses to “Najboljši Article Direktoriji”

 1. Ravno to sem potreboval in spraševal okoli po forumih. Vidim da sem dobil kar dobre odgovore saj je večina ljudi priporočila ravno ezine in goarticles, ki jih tudi sam redno uporabljam. Sicer imam rajše ezinearticles ker imajo boljši uporabniški vmesnik in statistike. Čeprav so pri goarticles ravno prenovili vse skupaj mi še vedno ni všeč.

  Tako da Ezinearticles je zame #1 portal za članke.

  Hvala za ostale predloge

 2. himi says:

  A tuki v te article se da vstavit linke, ki nato kažejo na neko xx stran?

 3. lezalnik says:

  @himi: ja, ponavavi lahko vstaviš 2-3 linke v footer članka, kjer napiše nekaj o avtorju. V smislu avtor tega članak piše za stran to pa to (link) kjer lahko izveste še več o tem in te (link)… nekje lahko vsatviš linke tudi v sam text.

 4. senčila says:

  Zadnjič sem našel še articlesbase.com

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×