Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

May 27, 2008 3

Paranoja Ali Lastna Hvala Se Pod Mizo Vala

By in Google
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Nismo čist 100% ali smo prav napisali tale pregovor… no saj ni važno. Samo, da se skašljamo. Potem, ko smo se pohvalili, kako lepo raste naš AdSense plačilo na klik smo doživeli dve blazno kul zadevi.

Kot prvo nam je Google našo glavno stran skensklal po SERP navzdol in promet je padel za 2/3 in kot drugo je cena na klik upadla za 40%.

Zdaj nas matra paranoja, da tale blog berejo tudi v Mountain view-u ali pač v Dublinu… in smo doživeli eno kratko demonstracijo “Who’s the boss”. 🙂 Sicer za poln seznam skrivališč potencialnih skrivnih bralcev tega bloga, ki so zaposleni pri Googlu kliknite sem.

Padec v SERP smo pred dnevi opazili ob 16:00 uri, kar je zanimivo – tudi naslov Googlovega sedeža v ZDA – 1600 Amphitheatre Parkway. 1600 = 16:00.

Sam SERP mrk je trajal 4 dni in Irska celica Googla se nahaja Barrow Street Dublin 4. 4=4.

Naključje? Malo vejretno!

Tags:

3 Responses to “Paranoja Ali Lastna Hvala Se Pod Mizo Vala”

  1. In zakaj se potem igrajo z nami in nas …… v glavi ? 🙂 Sej ni na blogu nič takega kar bi škodilu googlu ali pa kaj podobnega, ali ? 😀

  2. bojan says:

    @Lezalnik: če dobro zastopim je to trajalo 4 dni in je zdaj spet ok?

    Drugače glede cene za klik so pri meni vedno bolj boge. Po 8 klikov skupaj vrednih skupaj samo $0.50 ni ravno ne vem kaj. Vseeno pa bolje kot 0, kar je bilo pred Adsense mrkom 🙂

  3. lezalnik says:

    @bojan: ja, SERP so zdaj nazaj prbl tako kot so bili, na srečo. Cena na klik je pa v povprečju tam mal čez 10 centov.

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×