Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

April 5, 2007 5

Trenja

By in C vitamin, Ležalnik
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Danešnja trenja so bila zame ena najbolj zabavnih oddaj zadnjih časov,  daleč bolj izviren humor kot TV Dober Dan ali Mala klinika. Kar mi je pa najprej padlo v oči je dejstvo, da oddaja Trenja o resnišnostnih šovih poteka prav na televiziji, ki organizira resničnostne šove. Trenja so pravzaprav neka nadgradnja resničnostnih šovov. Ljudje različnih mnenj sedijo za mizo in debatirajo, vedno bolj zagreto, debata preide v vpitje, govorjenje en čez drugega, pivo se poliva, pesti zletijo po zraku. Aja ne, to je vsakodnevni prizor iz slovenskih gostiln. POP TV tako jaha val uspeha in izkoristiti še ta vidik resničnostnih šovov, zakamufliran, ciničen in bolj zabaven kot katerikoli resničnostni šov sam. Dam 10 pik, bravo :)!  A je še komu bla Alma prav luštna danes?

5 Responses to “Trenja”

 1. kaj naj rečem … “show must go” … he he lol

 2. eennaa says:

  deej pisssmoo eej nardite uddajo ud železnikov..pa ud puplav… pol pa puišete takee ljuddi de samo blatjoo našga županaa….ked de je on kriv za puplavee …..pm!!!!!!!!!pa nej gre u 3pm unee dvaa KOVAČiĆ….:S:S:S:misllemm eej………..maa looolll ni drugjga za rečt za to vašoo uddaajoo!!!!!!!!!!!

 3. 2strani says:

  OK, samo te oddaje nisem naredil jaz!?

 4. 2strani says:

  Sem jo pa sicer gledal… mogoče napišem kak svoj komentar.

 5. rok says:

  eennaaTrač TV pač dela tisto, kar folk rad gleda in butl.. KOVAČIČ sta nuja takih oddaj. Žal

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×