Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

October 24, 2007 0

TLA predstavlja Shopping Ads

By in Zaslužek
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

TLA (Text-Link-Ads) je eden glavnih trgovcev z linki. Ker je kupovanje in prodaja linkov precej na udaru se pri TLA zadnje čase trudijo razširiti še na kakšno drugo področje. Tako sedaj predstavljajo Shopping Ads.

Shopping ads je nov PPC program oglaševanja, ki prikazuje oglase za izdelke v povezavi z velikimi stranmi, za iskanje in primerjanje cen različnih izdelkov (shopping comparison sites).  Vsakič, ko obiskovalec vaš strani klikne na oglas dobite plačilo. Po njihovih trditvah se cena za klik giblje nekje okoli 0,20$, kar je relativno kar lepa cena. Posebej, če tičimo v kakšni od niš kjer na Adsense blagoslovi z 0,03$ na klik. Oglas izgleda takole:

Morebitna prednost ShoppingAds pred drugimi programi je v tem, da je TLA uveljavljeno podjetje, ki redno pošilja čeke in z njimi ni bilo nobenih problemov. Poeg tega lahko Shopping Ads furamo poleg Adsense oglasov. Shopping ads ima tudi affiliate program, ki smo ga seveda vgradili v naše povezave iz tega članka 🙂  preko katerega dobimo določene procente zaslužka tistih, ki so se prijavili v program preko nas (prvih 6 mesecev). Zaenkrat izplačujejo samo preko PayPal-a ampak od nedavnega to za Slovence ni več problem.

Tags: , ,

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×