Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

December 5, 2007 1

SEO Za Miklavža: Comment Kahuna

By in Orodja
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Eno darilo za Miklavža. Pred časom smo se prijavili na Deal Dot Com Dot Com (ja, dvakrat je dot com 🙂 ) ki je stran podobna eni drugi popularni strani, ki nudi en deal po ful ugodni ceni na dan (pa se niti pod razno zdajle ne moremo spomniti kateri) s to razliko, da ponujano predvsem SEO, webmaster itd.. produkte in da imajo tudi zelo radodaren refferal sistem. No par dni nazaj je priletel na naš mail ena bolj ugodnih variant z Deal Dot Com Dot Com, ki je bila namesto 97$ jabe.

Zadevi, ki je namesto 97$ stala 0$ (oz. samo naše ime in email, tudi to je nekaj) se reče Comment Kahuna. Gre pa za orodje, ki nam pomaga iskati bloge z uporabnimi objavami v katere lahko spustimo kak svoj komentar on dobimo link. Priznamo, da v trenutku pisanja tele objave nismo še niti odprli zipa, ki smo ga posneli. Ampak, ker vam s takim veseljem prišparamo 97$ smo zadevo takoj vrgli gor. Khm… če nam do objave uspe stestirati zadevo bomo o orodju napisali še kaj iz prve roke, ker khm… tole pišemo za tri dni vnaprej. Kaj smo pridni.

(kasneje…)

Obljubljeno – dostavljeno. Smo zadevo odzipali in preizkusili. Najprej tole, gre za čisto polno, 100% funkcionalno vezijo, brez kakšnih reklam itd… čeprav je zastonj. Sicer pa je program sam ful enostaven (ma kaj je tu pri internetu vse tako enostavno 🙂 ), ustvarimo si profil za komentiranje (ime z mogoče nekako vštuljeno ključno besedo, mail in URL), potem nastavimo koliko blogov in s kakšnim pagerankom želimo poiskati in na koncu vtipkamo še ključno besedo.

Comment Kahuna poišče bloge oziroma objave, ki se tičejo te ključne besede (v parih testnih primerih se je kar dobro izkazal) in mi samo še napišemo komentarje. A je pol to v bistvu spam orodje? Jah če smo spamer po duši ga lahko uporabimo tudi za “Nice site, thanks!”. Če pa preletimo članek in napišemo vsebinsko povezan komentar, potem je pa to to :).

Če pa koga zanima Deal Dot Com Dot Com pa tudi nimamo nič proti.

Tags: ,

One Response to “SEO Za Miklavža: Comment Kahuna”

  1. lezalnik says:

    Nekaj obiska je že bilo.

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×