Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

November 13, 2008 6

SEO Nasveti Od Googla

By in Google, Optimizacija strani
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Osnovne stvari kako se optimizira stran za iskalnike so vsem znane. Ampak vseeno je zanimivo, ko nanje pritisne svoj žig tudi sam Google. Tako so na svojem blogu namenjenem webmastrom objavili link do .pdf-ja z osnovnimi nasveti kako optimizirati svojo stran.

6 Responses to “SEO Nasveti Od Googla”

 1. Kia Soul says:

  Hvala majstore! Tole si bom pa zdajle ogledal.

 2. jim says:

  Hvala lepa še iz moje strani. Bo prišlo zelo prav, ker je iz poplave raznoranih mnenj in komentarje v težko razpbrati ali je informacija dobra ali slaba, še težje je to preveriti, ker vzame ogromno časa. Članek pa je iz prve roke. Odlično!

 3. himi says:

  Živjo!

  Ne bi rad šel ponovno preveč off-topic, ampak imam en problem na svojem blogu. In sicer, je to Feedburner števec, ki prikazuje število subscriberjev.

  V uporabniškem računu na feedburnerju mi prikazuje število vpisanih z emailom sedaj že 416 med tem ko mi ikona na blogu kaže 315 ljudi. Razlika se stalno povečuje, najprej je bila 20, potem 50, sedaj že 100.

  Vsak dan se mi vpišeta vsaj dva nova, se pravi da število stalno narašča, medtem, ko števec enkrat kaže več enkrat manj, nikoli pa prave številke.

  Vam števec na blogu kaže realno število? Gre pri meni za kako napako ali kaj, se da sploh popravit ali ne?…no zanimajo me vaše izkušnje. Je mogoče kdo imel podoben primer?

  Hvala. LP, himi

 4. lezalnik says:

  @himi: ne vem, če gre samo za vpisane z mailom, potem bi se morale številke ujemat. Ker v primeru maila se prijavljeni šteje ne glede na to, ali je mail odprl in prebral ali ne. Če imaš pa zraven še tiste, ki so se naročili na RSS – tu je pa tako, da če naročnik ni prebral tvojih RSS novic v XY (ne vem koliko) urah, potem se ti ga ne šteje in ga števec ne pokaže, čeprav je naročen.

 5. lezalnik says:

  @Kia in jim: ob branju tega se je treba samo zavedat, da Google zanalašč kaj zamolči, kar ni v njegovem interesu 🙂 vsi vemo kako pomembni so linki, pa so komajda omenjeni 🙂

 6. himi says:

  Hvala za odgovor. No naj povem, da gre za tiste, ki so vpisani z emailom. Trenutno jih je 424 vpisanih, n števcu kaže 320.
  A misliš da mogoče šteje samo tiste, ki so aktivirali storitev, medtem ko tistih ki jo niso števec ne šteje.

  No saj to bi lahko preveril sam, samo si moram eno nedeljo čas vzet in na roke preštet 🙂

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×