Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

November 30, 2007 1

Prvo Mesto V Googlu V 1 Minuti

By in Google
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Hehe, spet smo jo malo ušpičili z naslovom (ups!?), gre pa za recimo temu zanimivo novost, ki smo jo zasledili na blogu Janeza Chowa pika Com in sicer o novi opciji, ki bo na voljo ob rezultatih v Googlu. Gor / dol gumb pozna že kar nekaj iskalnikov, ki se hvalijo s tem, da poleg algoritma pomagajo rezultate oblikovati tudi obiskovalci. Sedaj naj bi podoben sistem uvedel tudi Google.

Kako torej v 1 minuti na vrh Google? Če bomo hoteli da se Ležalnik pika Com pojavi na prvem mestu za zaslužek na internetu ga bomo preprosto postavili tja. Na žalost (damn!) pa bo na prvem mestu samo za nas in ne za vse ostale zaslužka željne iskalce.

Sicer pa, mar vsi strokovnjaki pri Googlu res niso sposobni sestaviti takega iskalnega algoritma, ki bo deloval sam od sebe, brez da mu pomagamo mi ali Google z raznimi zastraševalnimi akcijami?

Tags:

One Response to “Prvo Mesto V Googlu V 1 Minuti”

  1. Igre says:

    Itak da gre samo za testiranje … če pa bo to res bilo pa se bo na veliko fejkalo 🙂

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×