Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

March 27, 2009 2

Mreža In Pol Še Mal Nakladamo…

By in Optimizacija strani
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Da ne bo kdo slučajno zapaničaril :), da je nemogoče imet mrežo s toliko različnimi stranmi smo še malo napletli na to temo.

Recimo, v mrežo komot štejejo tudi naši profili na social bookmarks straneh, v article direktorijih, na forumih, v raznih community straneh itd… seveda pod pogojem, da lahko sem nalimamo tudi kakšen link na naše “denarne” strani.

In pa da tudi za samo stran profila pridobimo kak link.

Primer:

 1. Odpremo profil na Propeller.com
 2. Pogledamo koliko linkov oz. submittanih strani se prikaže na prvi strani profila
 3. Dodamo toliko vsebinsko povezanih strani iz svoje mreže
 4. Ker so strani vsebinsko povezane ima tudi naš profil sedaj neko temo
 5. Ker gre za različne strani iz naše mreže nas ne bodo zabrisal ven češ da promoviramo samo eno svojo stran
 6. Ko je stran profila polna sam profil submitamo na čim več drugih social bookmarks strani, ali pa z njim komentiramo na kakšnih do-follow blogih. S tem bomo mal nabildali vrednost linkov iz našega profila. Lahko komentiramo tudi kot John al kaj vemo kdo, niti ni tako važno, da se matramo s keywordi.
 7. In to je to.

In tako dalje in tako naprej.

Ali pa….

Primer 2:

 1. na našo “denarno” stran napišemo super duper in obsežen članek,
 2. iz seznama strani izberemo par strani in naredimo par strani za mrežo, ki so recimo neki unikatni povzetki tega super duper članka,
 3. linkamo na naš originalen članek,
 4. te nove strani dodamo na SB strani, boljše da se ne podvajajo – torej na en paket SB strani dodamo eno, na drug paket drugo itd…
 5. Pa še naš original članek dodamo na par SB strani.
 6. In to je to.

In tako dalje in tako naprej.

🙂

K Lego kocke.

Tags: , , ,

2 Responses to “Mreža In Pol Še Mal Nakladamo…”

 1. Nekaj podobnega tudi sam delam. Vendar je moj problem ker sem za vse sam in je težko ustvarjat spletke, vsebine in še gradit mrežo.

  Za vas verjamem ker ste ekipa, da je malo lažje, samo nekako takšno tehniko sem v teh letih tudi sam osvojil in moram rečt, da če imaš potrpežljivost še kako pomaga.

 2. lezalnik says:

  Ekipa 🙂 ma v bistvu je ta množina samo način pisanja. Najtežje je začet. Potem ko imaš nekaj prihodka lahko stvari outsoursaš in gre malo lažje. Je pa več strani, več problemov 🙂

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×