Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

August 11, 2010 7

Khm… Spam?

By in Google, Siv las mi dela...
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Khm… ko smo se začeli ukvarjati z zaslužkom na spletu, smo postavili tudi nekaj spam/scraper strani. Da smo mi, ko čisti zelenci naleteli na to pomeni, da je bil ta tip strani že v zatonu in da je vsak webmaster, ki je imel 5 minut časa prodajal ali svoje spam strani ali skripto za to. Tako to gre. Ko zadeva deluje so vsi tiho in služijo. Ko začenja usihat se pa iz nje stisne še zadnje denarce s prodajo te zadeve/metode začetnikom.

No, kakorkoli že. Strani so lepo začele služiti a so bile po parih tednih vse deindeksirane. Razen dveh, kjer je samo promet upadel tja na 1 na dan. Zdaj pa razlog za to objavo – ena od teh strani, je spet začela dobivati obiskovalce, npr 600 komadov včeraj. Pa ne da skripta sploh ne deluje več in so strani v bistvu prazne, brez vsebine :). Toliko o tem content is king, halo, pa kaj se dogaja s tem Googlom :)?

7 Responses to “Khm… Spam?”

 1. Leo says:

  Za katero stran pa se gre, če ni skrivnost?

 2. Miha says:

  Hja, včasih mu res potrga 🙂
  Samo problem je, če je ravno obratno kot se je tebi naredilo, se pravi da obisk kr naenkrat iz zelo dobre strani pade na ničlo.

  Potem pa si tam kjer ni muh 🙂

  Še sreča da s tem ni kaj veliko izkušenj…

 3. Mene tudi zanima za katero stran gre? Pa jest se ne bi pritoževal nad obiskom, vržeše ene reklame gor pa je 🙂

  Od kje ti pa pride promet?

 4. lezalnik says:

  Promet je iz Googla ?!:) konkretno katera stran pa nebi. Fora je, da so na strani samo reklame, nič drugega… ker skripta že nekaj časa ne dela več 🙂

 5. Prevoditelj says:

  Tudi sam sem sprobaval nekaj khm…spam orodij pa morm rečt, da so rezultati kar zadovoljivi, bom videl če bodo povezave obstale. Pa to si mel skripto ali si uporabljal kako orodje za pridobivanje povezav al kako?

 6. lezalnik says:

  Neka scraper skripta je bila – za vsak search se je generirala svoja stran z rezultati iz yahoo answers, iz Niche-A-Day sem notri skopiral par 1000 keywordow in to je bilo to…

 7. Ja, tudi google ma svoje”izpade” včasih 🙂 Drugače spam orodij še nisem preizkušal, ker sem o njih slišal bolj slabe stvari. Tako da me po eni strani niti ne mika toliko…

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×