Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

December 12, 2007 1

Entrecard

By in Orodja
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Po vzponu in “padcu” Blogrusha je tu še ena luštna (bolj luštna?) zadevica za promocijo svojega (angleškega) bloga. Entrecard je 125×125 velika kartica, ki jo vstavimo v svoj blog, potem pa pridobivamo kredite, ki jih lahko porabimo za oglaševanje na drugih blogih. Smo vrgli na eno stran in bomo poročali o rezultatih.

Kredite dobimo, ko nekomu spustimo svojo kartico, ko nekdo nam spusti svojo kartico in ko nekdo oglašuje na naši strani. Porabimo pa jih lahko tako, da sami oglašujemo na drugem blogu ali pa jih lahko tudi komu podarimo . Cena dnevnega oglaševanja na določenem blogu je 2x število dnevno dobljenih kartic na tem blogu.

Kaj je z vsemi temi karticami gor in dol… gre preprosto za vzpodbudo, da uporabniki Entrecarda brskajo po sistemu in aktivno obiskujejo druge bloge. Sicer pa smo v enem dnevu smo dobili iz Entrecarda več klikov kot iz Blogrusha vse mesece skupaj.

Tags: ,

One Response to “Entrecard”

  1. Jan Ferme :: Jaz, js & Maja » Linkajmo XVIII. says:

    […] Entrecard […]

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×