Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

January 6, 2009 6

December 08 – Easy Money

By in Google, Zaslužek
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Easy money our ass :). December se kot najbolj zapravljiv mesec v letu ni izneveril in uspelo nam je tudi drugič spacati skupaj dovolj internetnega zaslužka, da smo drugič presegli mejo 1.000$.  Vmes se je zgodil tudi pagerank update in Ležalnik je padel iz PR4 na PR3, izgleda da ste vsi, ki ste mislili linkat na nas to že storili hehe, zgodilo se je novo leto in ob takem trenutku napoči čas za samorefleksije in poglede nazaj ter naprej.

Ne bomo morili z analizo lastne psihe ampak ciljamo bolj na to, da smo sli pogledat kdaj smo objavili svoj prvi “Koliko smo v preteklem mesecu zaslužili na netu” report in kakšen je bil zaslužek takrat :).

Prvi report o zaslužku na internetu je bil natipkan septembra 2007.

Takrat je bil naš zaslužek 440$ sestavljen iz AdSense: 340$, Text-Link-Ads: 70$ in CJ: 30$.

Potem smo šli pa gledati še kaj se je dogajalo točno pred enim letom, saj veste, treba je primerjat jabolka in eno leto stara jabolka ne pa jabolka in hruške. Pred točno enim letom smo med drugim objavili tudi tole sliko:

Ahm.. in pa naš zaslužek, ki je decembra 2007 znašal 697,11$. Zdaj pa lahko vse, ki mislijo, da je zaslužek na internetu easy money vprašamo, kakšna se jim zdi rast za 64% v enem letu. Ni glih neki ful, a ne? 🙂 Tolk rastejo firme, ki v tovarni producirajo konkretne izdelke in jih prodajajo v mio €., tule prek neta bi moral denar kar sam od sebe letet v naše žepe. Hmnja, verjetno samo mi ne znamo 🙂 pa tudi verjetno bi bilo to treba nehat jemati kot hobi, da bi naš zaslužek doživel kak bolj konkreten pospešek.

Vsem veliko sreče, zdravja in klikov v letu 2009!

Pa še bilanca za dec 08:

Adsense    839,43$
Prodaja linkov   91,41$
CJ    185,85$
sickbank    30,49$
amazon    1,12$
toboads    2,29$
SKUPAJ 1.148,30$ ali 37$/dan

Later….

Tags: ,

6 Responses to “December 08 – Easy Money”

 1. anonim32141 says:

  Jaz sm ta mesec dobil blizu 3000$ jeeee 🙂

 2. lezalnik says:

  Opa, to je pa že kar pošteno, bravo!! Kolk pa pred enim letom :)?

 3. anonim32141 says:

  okol 200$

 4. ah prav dobra rast je tole, glede na to da kot si rekel, gre bolj za hobi si kaj več ne bi mogu želet. poglejte raje krčenje uspeha podjetij zaradi finančne krize in jih je zelo malo, ki so letos dosegla tako veliko rast. Tako da bravo fantje kar tako naprej, to je že lepa vsota denarja, zračunajte koliko ur vam gre mesečno za to pa boste videli da se splača.

  valu

 5. Pozdravljen.
  Kako je z obdavčitvijo CJ čekov v SLO?
  lp

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 Pin It Share 0 0 Flares ×