Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

August 5, 2009 4

Aja, 30DC – Thirty Day Challenge

By in Priložnosti
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Aja, no skoraj bi pozabili zakaj smo sploh odprli wp-admin danes. Že štiri dni poteka letošnji 30 dnevni izziv – zastonj 30 dnevno izobraževanje iz internet marketinga katerega cilj je da na koncu tega meseca zaslužite svoj prvi spletni dolar.Sami smo zadevo spremljali pred dvemi leti in je super, sploh če si čisti začetnik…em.. in če znaš angleško seveda. Če služenje denarja na internetu že vsaj delno obvladaš, potem je vseeno OK za pogledat, osvežit ali izvedeti kaj novega, je pa bil do letos vsaj za nas problem – modeli so blazno dolgovezni.

Izobraževanje poteka preko video clipov in v sam posnetek je poleg uporabnih informacij vpleteno tudi veliko nakladanja, pozdravljanja… kar je recimo kul, če se učiš od začetka da ni takoj info overdose in zmeda. Če pa 90% stvari, ki jih razlagajo že veš, potem je ogled in čakanje na tiste drobitnice novih informacij precejšnja izguba časa in zahteva veliko potrpljenja :).

Letos pa se da vsa predavanja posneti tudi kot pdf fajle v katerih je zapis predavanja. Tako lahko vsebino 10 minutnega videa preletiš v minuti in vidiš, če je kaj zanimivega. Res uporabna zadeva.

V glavnem – če znate angleško se splača spremljat.

Tags: ,

4 Responses to “Aja, 30DC – Thirty Day Challenge”

 1. lezalnik says:

  Pa jao, vsak dan servirajo novo plačljivo orodje, kot potrebno za sodelovanje v 30DC. Dobro bodo zaslužili :).

 2. prevajanje says:

  Prvič vidim to zadevco in morm rečt, da je zanimiva. Škoda le, da je nisem prej odkril, ker teli videi so zelo dolgovezni in počasni, mi vzame dosti časa da dobim malo info (seveda, ker večino že vem). Tko da ja verjeto bodo PDFji dobra stvar za preletet vsebino, še bolje pa bi blo če bi naredili advanced training kjer bi hitreje šopali informacije v videih.

 3. lezalnik says:

  Cilj jim je vedno iti na čiste začetnike 🙂

 4. bojan says:

  Tudi sam to prvič spremljam in je zelo solidno. A je kdo od vas nabavil tega Market Samuraja? Malo sem se igral s to trial verzijo in mi ne deluje napačno. Lepo na enem mestu dobiš veliko podatkov na klik. Nisem se niti poglabljal, a za tistih slabih 100$ imaš to potem z upgradi pokrito v neskončnost ali gre za kakšna letna doplačila.

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×