Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

March 28, 2010 1

AdWords Vodič

By in Google, Promet, Zaslužek
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

AdWordsov se nikoli nismo kaj dosti dotikali, ker nekako ne pašejo v naš koncept služenja denarja na internetu. V bistvu spadajo pod zapravljanje denarja na internetu :)… seveda, se da na račun AdWords prometa lepo zaslužiti, če se nebi dalo, bi bili vsi mi AdSense zaslužkarji kmalu brez dela. Zato bomo tokrat namesto lastnega nakladanja lepo linkali na tri AdWords vodiče na anze.eu blogu. Jasno in enestavno razložijo osnovni princip delovanja AdWordsov. Mimogrede, tako znanje nam pride prav tudi če furamo samo AdSense. V glavnem – vredno branja:

Za zaključek pa še ena kratka s tem čisto nepovezana misel v smislu tiste kako pogosto objavljati na blogu…: “V iskalnikih rangirajo posamezne STRANI, ne cele domene.” Saj to je vsem jasno, samo včasih to izgine izpred oči.

Tags: , ,

One Response to “AdWords Vodič”

  1. Andrej says:

    super še več predlogov kako začeti prosim !!

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×