Branje blogov ni pot do zaslužka, delo je. In služenje denarja na internetu je težaško opravilo. Kot kopanje jarkov. Ampak vse kar je vredno vedeti o tem najdete tukaj, črno na belem. Veliku užitkov ob branju in veliko uspeha.

May 8, 2008 2

AdSense Za Iskanje

By in AdSense
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×

Še ena fletna novica iz AdSensa. Adsense for Search je Googlovo iskalno okence na naših internet straneh, ker tudi sami pokasiramo kak $, če obiskovalci kliknejo na oglase ob rezultatih iskanj. Zaenkrat ga nismo uporalbjali, zdaj pa ga bo treba malo bolj natančno pogledati – AdSense je namreč omogočil uporabo Custom iskalnika.

Kaj to pomeni – prej je bila obiskovalcu vedno dana možnost išči na tej strani in išči v celotnem spletu. Sedaj lahko celotni splet vržemo ven in zadržimo obiskovalce na svojih straneh, poleg tega se bodo sedaj v tem custom searchu pojavile prav vse strani iz našega spletnega mesta, tudi tiste ki niso indeksirane v Googlu. Pa še par novosti je.

Bo treba pogledat in spravit tudi AdSense for search na stran.

Tags:

2 Responses to “AdSense Za Iskanje”

  1. No, če kdo ob bralcev že to prakticira me zanima, kako se zadeva obnese, če je kaj klikov ali je vse bolj bogo 🙂 .

  2. Bojan says:

    Bom še jaz probal ta vikend zadevo malo preizkusiti, da vidim, kako deluje in kakšne zadetke ven meče in reklame. Sem že nekaj časa razmišljal pa se še nisem spravil. 🙂

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 StumbleUpon 0 0 Flares ×